Fontys-excellentietraject John Music heet vanaf heden The Music Unit. Na een grondige hervorming door de lichting ’18-’19 zal The Music Unit zich vol ambitie op een nieuwe manier en met een nieuwe strategie richten op dienstverlening in de muziekindustrie. 

Vanaf volgend onderwijsjaar zal de opzet van het excellentietraject versterkt worden door een aantal veranderingen. 

Enerzijds zal de focus van de deelnemende studenten meer ruimte krijgen doordat The Music Unit onderdeel gaat uitmaken van de Challenge Based Learning methode van Fontys ACI. Als regulier onderwijsprogramma met bijbehorende studiepunten – maar met een strenge selectieprocedure – krijgen studenten nog meer dan voorheen de ruimte om zich volledig toe te leggen op de muziekindustrie.

Anderzijds is er een duidelijke strategie uiteengezet met als uitgangspunten zelfontplooiing, samenwerken, kennis delen en mensen een podium bieden. In een traject gefocust op ontwikkeling krijgen zowel de studenten als de opdrachtgever de kans hun carrière of project uit te laten groeien tot een succes. The Music Unit wordt een pro-actieve, all-round partner voor iedereen in de muziekindustrie. Van artiesten en producers tot evenementen en platenlabels: The Music Unit herkent potentie, heeft het netwerk en deelt kennis en ervaring.

Alles over The Music Unit en haar ambitieuze projecten is binnenkort te bekijken op www.themusicunit.nl

Voor meer informatie

Fontys ACI

Studiecoach

 

Jan Bijlsma

j.bijlsma@fontys.nl